• Character from the The Crysis 2 shooting a machine gun

  Crysis - Be The Weapon OnXBOX 360, RATED MATURESe nå!

 • Character from the The Crysis 2 shooting a machine gun

  Monkey GatewayPLS Xbox PCSe nå!

Velkommen til 5000 Games

Tidligere denne uken, vi gjennomgått de mest etterlengtede videospill oppfølgere og remakes kommer i 2016. Nå er det på tide å se på en annen gruppe med spill som kan bli enda viktigere for fremtiden for gaming: splitter ny IP. Disse nykommerne kan ennå ikke ha navnet anerkjennelse at de etablerte franchiser har tjent, men vil forhåpentligvis bringe noe friskt og originalt til spill-konsoller i år.

Hvis du leter etter en generisk mening, er Metacritic at avhoppingspunkt. Den samler mange karakterer og er derfor egnet for beite suksesser fra feilene. Men grave dypere. Jeg er generelt uinteressert i vurderinger siden de gjør en ganske dårlig jobb på konsist beskrive hva jeg ønsker å vite. Jeg har funnet de offisielle trailere på YouTube for å gjøre en bedre jobb forklare spillet devs holdning til spillet, og innholdet i selve spillet, så det utnytter høydepunktene. Hold deg unna spill med trailere som ikke kile deg.

Den nyeste buzz synes å være rundt Kinect for Xbox 360 fra Microsoft. Det er ennå ikke utgitt i min del av verden, så jeg kan se spillentusiaster skanning overskriftene for nyhets godbiter. Kinect er smaken akkurat nå, men hva med resten av spillverdenen? Hva er det å bryte det selv når du leser dette stykket? Gaming fans ikke bare stole på jungeltelegrafen lenger. Nåværende nyhetskilder på nettet har gjort hærskare av spillere mer proaktiv når det gjelder å være i vet. Og hjelpe ut i denne saken er det mylder av spillnyhetssider. På spillnyhetssider du ikke bare ta det nyeste spillet nyheter, men også utsikt, anmeldelser og forhåndsvisninger. Du kan få med deg siste buzz og spre den rundt takket være Twitter og nettsteder som Facebook.

Utvalgte spill

 • XBOX 360, MATURE

  Energy force

 • XBOX 360, MATURE

  Monky Getway

 • XBOX 360, MATURE

  Fire Flyer

 • XBOX 360, MATURE

  Crysis - Be The Weapon