• Character from the The Crysis 2 shooting a machine gun

  Crysis - Be The Weapon OnXBOX 360, RATED MATURESe nå!

 • Character from the The Crysis 2 shooting a machine gun

  Monkey GatewayPLS Xbox PCSe nå!

Escape Monkey

Etter å skaffe de juridiske gjerninger og tilbake til gården, Guybrush og Elaine snart oppdage at Charles L. Charles er virkelig den formskiftende Demon Pirate LeChuck, etter å ha blitt frigjort fra sin is fengsel av det siste spillet, og søker den ultimate fornærmelse. Som Elaine fortsetter sin kampanje, søker Guybrush Jambalaya og Knuttin atollet øyene og gjenvinner bitene i Ultimate fornærmelse. Da jeg kom hjem, blir han overfalt av LeChuck og Ozzie Mandrill, som stjeler bitene fra ham. De to skurkene blir avslørt for å jobbe sammen, Ozzie å kvitte seg med alle pirater og slå området til et feriested og LeChuck ut av gjeld til Ozzie for å frigjøre ham fra det iskalde graven og bruke Ultimate fornærmelse å bryte Elaine og gifte seg med henne. Føler de trenger Guybrush som gissel, de to bestemmer seg for å dumpe ham på Monkey Island.

Til tross for midlertidig motløshet, setter Guybrush om å gjøre hans flukt. Han lærer kunsten Monkey Kombat fra "ape fyrste Monkey Island", og ved å gjenopprette eremitt Herman Toothrot minne, oppdager at den gamle mannen er faktisk Elaines savnede bestefar, etter å ha kontrahert hukommelsestap tjue år før grunn til å være presset inn i et boblebad utenfor kysten av Australia av Ozzie. Etter å konstruere en enda større Ultimate fornærmelse, oppdager Guybrush at den kolossale ape hodet statue av øya skjuler en gigantisk pilot-stand ape robot.

Han reaktiverer Mecha og makter det, og Herman og øyas apekatter bli med ham i pilotering det. Med roboten, klarer Guybrush å deaktivere en Ultimate Insult forsterker laget av Ozzie før retur til Nærkamp. I løpet av denne tiden, har Ozzie klart å fange Elaine og montere den ultimate fornærmelse. Når det ser ut til å mislykkes på grunn av mangel på forsterkeren, tar LeChuck saken i egne hender og besitter en statue av seg selv han hadde bygget kort tid etter hans gubernatorial seier. Ozzie bruker Ultimate fornærmelse å ta kontroll over LeChuck statue form og engasjerer Guybrush ape robot i Monkey Kombat. Under duell, utfører Guybrush gjentas bånd, slik at Elaine å rømme og forårsaker LeChuck å klask hodet i forbitrelse, knusing Ozzie og ødelegge den ultimate fornærmelse. LeChuck deretter eksploderer. Guybrush og Elaine er gjenforent og bestefar Marley gjenopptar være guvernør i Nærkamp Island, slik at paret kan gå tilbake til å være pirater.

Utvalgte spill

Snart i våre nettsider spillanmeldelser

 • XBOX 360, MATURE

  Energy force

 • XBOX 360, MATURE

  Monky Getway

 • XBOX 360, MATURE

  Fire Flyer

 • XBOX 360, MATURE

  Crysis - Be The Weapon