• Character from the The Crysis 2 shooting a machine gun

    Crysis - Be The Weapon OnXBOX 360, RATED MATURESe nå!

  • Character from the The Crysis 2 shooting a machine gun

    Monkey GatewayPLS Xbox PCSe nå!

SteamWorld

Dessverre er dette grunnleggende forutsetningen om like dyp som heists 'historien går. Dialog mellom historieoppdrag hjelper kjøttet ut universet som helhet, men tegn sjelden utvikle seg, og innsatsen aldri endres. Historien viktigste detaljer og plottpunkters leveres gjennom tunge mengder utstilling. Mens du får motivasjon til å hoppe i kamp, ​​du aldri føler knyttet til karakterene eller deres større konflikter.

Som blir sagt, heists 'dialog er vittig, skrevet med en sær sans for humor som legger et lag av sjarmen til sin eksentriske cast av svindlere. Fra Kaptein Faraday beundring av hval til et par av AI-er som debattere deres identitet, er det mange minneverdige interaksjoner som bidrar til å gjøre opp for spillets bredere narrative mangler.

Heists største stjerne er dens siderullende, strategisk turbasert gameplay. I motsetning til andre i sin sjanger - som typisk benytter en isometrisk 3D-visning - spillet spiller fra en 2D-perspektiv. Konseptet er enkelt: du kommandoen Kaptein Faraday og et parti av mannskapet gjennom en rekke kampoppdrag på tilfeldig genererte kart. Til tross for sin uortodokse perspektiv - som beholder sjanger kjennetegnene som enkelt cover og ulike nivåer av terreng - Heist gameplay er mest vanlig billettpris. Under din tur, kan du flytte dine partimedlemmer til å dekke, angrep, og bruke en evne. Så fienden er gitt en sjanse til å ta igjen, og prosessen gjentas. Hvis du er seirende, får du erfaring og netto penger, gjenstander, og spesielle våpen som øker din partiets samlede styrke. - Mens Heist fokus på ferdigheter i løpet av randomiserte terningkast bidrar til å gjøre bekjempe sin tilgjengelig og engasjerende for tilfeldige spillere, ikke strategi ikke ta en backseat. Spillet krever fortsatt adaptive tenkning og en sterk forståelse av taktisk posisjonering, som den enkle feil ved ikke å få partiet bak dekselet kan raskt resultere i partiet død.

Victory er balansert ut med harde straffer for nederlag. Mission svikt kan resultere i et fett tap til dine midler, og selv om du lykkes, noen tegn som døde i kamp miste noen erfaring opptjent i dette oppdraget. Med fem vanskelighetsgrader å velge mellom - hver gir varierende nivåer av utfordring og belønning, for eksempel høyere straff i fond, fiende teller, og bonus erfaring prosenter - disse er alltid nye tester som kan presse dine ferdigheter ytterligere. Ved å tilby en jevn læringskurve og belønne din innsats tilsvarende, gjør Steamworld Heist du ønsker å gå en ekstra mil.

Selv om det er teknisk sett bare seks klasser representert i komplett mannskap liste over ni, varierende ferdigheter og evner de får ved utjevning opp gjør hvert tegn føle tydelig. Selv om to tegn dele offensiven fokuserte Vanguard klasse, får man evner som hjelper dem å opptre som en tank; de andre gevinster evner som øker sin skade håndtere potensial. Velkommen variasjon blant gruppemedlemmene skaper dybde, slik at du alltid må tenke nøye når du sender et besetningsmedlem i kamp, ​​eller når du bestemmer hvilke tegn fortjener en større andel av din tid og engasjement.

Det er bare uheldig at Heist faktiske oppdragene er repeterende. Across spillets mange nivåer, kan målet rekke begrenses ned til å eliminere alle fiender, samle alle tyvegods, ødelegge alle generatorer eller fjerne et enkelt mål. Disse målene er skylt og gjentas gjennom, og skaper en mangel på mangfold i erfaring. Mens dette gjør Heist kampanje noe forglemmelig samlet, styrken av sine mekanikere og systemer bidra til å lindre dette problemet ved sparking minneverdige øyeblikk under kamp. Dette er fremmet av fienden variasjon og tilfeldig genererte kart, som legger en følelse av uforutsigbarhet, spesielt under misjons repriser. Du vil slite med å huske Heist individuelle oppdrag, men du ikke vil glemme følelsen av tilfredshet du får etter å ha ledet en godt avstemt laget til seier mot uforutsigbare odds. SteamWorld Heist er et absorberende taktisk opplevelse med godt utformede mekanikk og systemer som på tross av sin historie og repeterende oppdrag, er verdt å anbefale. Som en pakke, den har en følelse av kvalitet i sitt innhold som vil holde deg engasjert godt etter å ha fullført den. Heist er et tilgjengelig strategispill med nyanserte mekanikk og systemer som gjør det stadig skiftende utfordringer en glede å spille.

Fremmede på et tog

2002 remake av det originale Resident Evil vellykket gjenopplivet en elsket, hvis feil, spillet. Fremskritt i kunst og teknologi ga Capcom evnen til å effektivt forbedre spillets atmosfære gjennom smart belysning og nye kameravinkler. Samtidig Capcom benyttet de samme teknikkene for å lage en prequel til det opprinnelige - Resident Evil Zero - som nå har blitt tørket støv av og re-ferdig for moderne plattformer. Null parene Rebecca Chambers av spesialstyrken STARS, med Billy Coen, en sleip militær fange som er på rømmen. De to møtes på et tog som er overkjørt med zombier, men duoen til slutt gjør deres vei til mansion-lignende treningsanlegg av den onde Umbrella Corporation. Som de søker en flukt, Billa og Rebecca møte utal biologisk vridd monstre, en mystisk mann som søker hevn på Umbrella, og de harde realitetene i begrenset inventar plass.

Som mange andre Resident Evil spill, utfordrer Zero deg å bære akkurat nok forsyninger til å forsvare deg mot zombier og helbrede sårene dine, samtidig som forlater plass for viktige elementer som brukes til å løse spillets mange gåter. Med bare nok plass til å bære noen av funnene dine, du bruker mye tid på å se på inventar, debattere hva du skal beholde, og hva du skal legge bak seg.

I disse øyeblikkene, instills Zero en god del angst. Med økt, frykt-indusert sanser, du også betale mer oppmerksomhet til miljøet, som ofte er vakkert gjengitt og presentert gjennom effektive kameravinkler. Mens fast kamerasystem muliggjør imponerende pre-rendret bakgrunner, kan det gjøre figurene dine vanskelig å kontrollere. Det er vanlig å kjøre i ulike retninger på grunn av vill skift i perspektiv under sceneoverganger, og det er lett å feilbedømme dybden på en scene når du prøver å plukke opp gjenstander.

For alle sine feil, ved design eller på annen måte, Zero klør fortsatt kvintessensen-Resident Evil kløe. Du nesten aldri føle seg trygg, og ved arbeid på vanskelige oppgaver, tvinge deg selv til Dire situasjoner, håper at du vil komme ut i live på den andre siden, og enda mindre med en løsning på ditt dilemma. Instilling spenning er en prisverdig prestasjon, spesielt med tanke på at Zero er avhengig av triks som er over ti år gammelt. Men det er tider når spillet svinger i motsatt retning, hvor det er for dumt for sitt eget beste. Det er vanskelig å si om du skal le eller håner når spillet kutt fra zombier til en opera-sang skurk på toppen av et fjell langt borte i løpet av en filmsekvens, eller, når Billy ytrer en av hans mange, 80-B-film grade one-liners. Det er bare overfladiske anstrengelser gjøres for å utvikle karakterene, og paret sjelden erkjenner vannvidd av verden rundt dem.

Den opplåsbare Wesker Mode er, etter hvert metrisk, helt absurd. Den erstatter Billy med Albert Wesker; seriens ikoniske bak-kulissene-skurk. Wesker besitter supermakter, inkludert muligheten til å uendelige frigi utbrudd av energi som halshogge fiender i nærheten. Han kan også kom utrolig fort, banket over nesten alt i hans vei. Med disse evnene til din disposisjon, blir Zero et spill om fart og kraft, snarere enn en om desperasjon og forsiktig spill. Det blir også en merkelig, men hyggelig parodi på seg selv når Billy stemme kommer ut av Wesker munn. Denne modusen bryter alle slags regler, men etter et dusin timer med spent overlevelse, er det veldig tilfredsstillende å øyeblikkelig overmanne dine fiender og har en latter på spillet regning.

Beyond: to sjeler

PS4 port av Beyond: Two Souls løser ikke spillets kjernesaker. Det er fortsatt en veldig oppstyltet, klosset erfaring i flekker, vanligvis rett etter en strekning hvor gameplay og narrative få alt rett. Hva det gjør - takket være denne utgaven beste nye funksjonen, der tidslinje-hopping fortelling kan spilles i kronologisk rekkefølge - er strippe bort noen av high-konseptet påskudd og levere en grei historie som er sterkere som et resultat. Beyond: Two Souls er om livet til Jodie Holmes (utført av Ellen Page), en jente som, siden fødselen, har blitt bundet til en utenomjordisk entitet som heter Aidan. Naturligvis har en poltergeist som en impulsiv følges ikke nøyaktig lik en ideell livet - spesielt siden Aidan tilstedeværelse later Jodie åpne for hyppige besøk fra den ondskapsfulle siden av det hinsidige. Men selv når hun ikke blir dratt rundt av usynlige redsler, har Jodie fortsatt å stri med Aidan rampete tendenser. Og på dager når Aidan er rolig, det er bare livet som en sosialt keitete jente som ser ting som ingen bør noensinne har å se. Vi følger Jodie over en strekning på 15 år, ser henne avtale med verden og verden avtale med henne - og ta avgjørelser som endrer løpet av hennes liv.

Utover føler seg hjemme på PS4. Tekstur er merkbart oppgradert fra PS3-versjonen og belysnings forbedringer i massevis skape en enda mer imponerende kinoopplevelse. Selve spillingen av Beyond har ikke endret seg vesentlig i overgangen til PS4. For det meste, er det fortsatt en copy-paste jobb fra Heavy Rain. Mesteparten av tiden tilbringes vandrende gjennom lukkede miljøer, på jakt etter den magiske meldingen som betyr når du kan samhandle med et objekt eller person.

I tråd med Quantic Dream varemerke stil, handling håndteres av quick time events på en dynamisk måte, tar full nytte av Dualshock 4 motion-sensing funksjonalitet. PS4 utgaven av spillet legger noen vanskelige biter, hvor QTEs bruker diagonaler i stedet for normal-venstre-høyre opp-ned meldingene, men de bare dukker opp i to av kapitlene. Tidspunktet for instruksjonene synes strengere, noe som betyr at Jodie er egnet til å ta noen flere brutale treff når det blir tøft, men QTEs ikke bestemme løpet av historien så mye som de bringer handlingen til liv. Ja, du kan, i teorien, bare sette kontrolleren ned under en aksjon scene og la det spille ut på egen hånd, men du vil bli å se på en sekvens av Jodie få dritt kastet ut av hennes ad nauseum. Deltar aktivt i Jodie kamp er mye mer gledelig.

Når det er sagt, de puslespill, hindringer og historien poeng bygget rundt Aidan krefter er prakt plottet. En smertefull farvel avbrutt av Jodie er irriterende far kan berges hvis du velger å gi ham en mye velfortjent farvel choke. Mer enn en gang, vil Aidan må redde Jodie fra en vanskelig situasjon ved å inneha en av hennes fiender, og tvang ham til å drepe sine venner, og deretter seg selv. Dens sjelden at vi får se en historie gjennom øynene til en ånd, og i hvilken grad det er brukt i Beyond fører til noen fascinerende slutninger.

Den kronologiske versjonen av denne historien fortalt i den nye PS4 versjonen er en markant forbedring i forhold til originalen, der de viktigste punktene i Jodie liv var kryptert opp og presentert som en tilfeldig rekke ulike øyeblikk i motsetning til et liv blinkende lineært foran øynene hennes. Som en kronologisk fortelling, får vi en mye bedre følelse av byrden av Jodie krefter, se henne vokse fra en nysgjerrig men skjermet barnet inn i en opprørsk tenåring som lengter etter å leve i den virkelige verden, og til slutt, til en ung kvinne som finner seg rutinemessig slått av samfunnet.

Utover fortsatt en unik opplevelse, selv om de verktøy implementert i etableringen har blitt vanlig. Det er fylt med begreper som er umiddelbart merkelig og ulogisk, men hvis du aksepterer dem på deres egne premisser, legger de opp til en fascinerende hvis ukonvensjonelle tale. Utover forblir en ufullkommen opplevelse, men er fortsatt overbevisende for hva det oppnår.

Yakuza5

Dykking tilbake i Japan kriminelle underverden med Yakuza bærebjelke Kazuma Kiryu som sin fortelling anker er som å hoppe inn i en ny sesong av en godt mottatt kabel-TV-drama. Det vanligvis ikke tar åtte år for et show for å nå sin femte sesong, men Yakuza 5 var verdt ventetiden. Den klarer til og med å være mer funksjonsrik enn sine forgjengere takket være en robust sett av historier og minispill spredt over flere bydeler over Japan. Savoring Yakuza 5 handler om å bli trukket inn ved ikke bare vevd plotlines og energisk kamp, ​​men også de mange aktiviteter som bringer sin verden til liv.

Hvis det er en viktig funksjon fra Yakuza 4 at denne oppfølgeren kapitaliserer på, er det verdien av å ha flere historier. Så mye som Kazuma Kiryu kunne være effektiv som en solo protagonist, har fire andre spillbare figurer, hver med sine egne lange og fleshed-out historier, legger enorm verdi for Yakuza 5. Disse reisene er personlig, og plot tråder fletter som de av en Tarantino film, og møtes på slutten som en fortelling Voltron.

Kazuma starter Yakuza 5 på en spennende notat: forkledd som en drosjesjåfør lage en beskjeden bor i Fukuoka. Mellom motorveien racing utfordringer og standard kjøreoppdrag, er det en rekke underholdende taxi gameplay å distrahere deg fra historien i timevis. I motsetning til andre spill i sin ilk, Yakuza 5 godbiter kjører rundt byens gater som en utfordring, med strenge trafikkregler å følge - til du får på motorveier, der alt går. Et annet kapittel setter deg i skoene til ex-con Taiga Saejima, dypt i en snødekket skog og langt borte fra spillets konkrete jungler Dette fører til en overraskende fengslende jaktminispill hvor stalking byttedyr uten oppsiktsvekk dem er vanskeligere enn det ser ut - spesielt når intensiteten av snøfall svinger ofte - får deg til å ta en pust og komponere selv før hvert skudd.

Gjør ingen feil, men det er dybde til Yakuza 5 kamp. Kast, dodges, og muligheter til å lære nye bevegelser sikre at kampene er ikke en endimensjonal affære. Serien var en av de første gate Brawlers å inkludere kontekstavhengige miljøavslutningsbevegelser, en funksjon som ble forbedret på av United Front Games 'Sleeping Dogs, og det er satt til stor bruk her. Knusende en thug ansikt på siden av en bygning aldri blir gamle; det alltid ser brutal, men enda viktigere, det tilbyr en gledelig følelse av finalitet til en kamp. Så mye som du kan mose deg til seier med raske angrep, disse dødelige trekk er dobbelt effektive i å skremme bort de andre gangstere, snu en seksti sekunders slagsmål i en femten sekunders visning av skremmende makt. Selvfølgelig øyeblikk av slapstick utfylle den harde siden av kamp, ​​herunder bruk av en skadet fiende som et våpen mot hans uheldige kamerater, legge fornærmelse til skade.

Mens du spiller de tidligere spillene er ikke en forutsetning, lojale fans som har fulgt Yakuza-serien opp til dette punktet vil føle belønnet med hver sprang, enten det er avkastningen av en støttende karakter eller et gjensyn til en ramen butikk som har vært i virksomhet for flere spill. Selv om nærkamp mangler raffinement av moderne actionspill, gjør Yakuza 5 opp for sine beskjedne mangler Med fengslende omkjøringer og oppsiktsvekkende innstillinger som tvinger en til å se på reisetilbud til Japan. Kom for historiene, men holde seg i nærheten for Yakuza 5 verden; det er ukonvensjonelle på best mulig måte

Oxenfree

Fem tenåringer har funnet det perfekte stedet for deres beach party; Edwards Island, som om natten er helt øde og nesten umulig å forlate. Som ideer gå, det er der oppe med innbydende Freddy Krueger til din venn. Sikker nok, er det ikke lenge før det blir mørkt styrker krasj festen, men dette eventyret spillet er på sitt beste når den ignorerer sin gru-trope premiss for å fortelle en sjarmerende historie om tenårings vennskap og hvordan unge mennesker samhandler med hverandre.

Du spiller Alex, mer av en introvert enn en fest jente (vel, avhengig av hvordan du spiller henne). Hun sluttet med sin nye stebror Jonas, outsider i gruppen. Ren, Alex 'beste venn og Motormouth comic relief - en enkel karakter å få feil, godt utført her takket være noen gode linjer at spillet klokt leverer i korte doser. Så er det Nona, en stille jente som synes å ha blitt invitert av Ren bare så han kan komme nær henne. Endelig er det Clarissa, den skarpe tongued populær jente som gjør ingen forsøk på å skjule sin forakt for Alex.

Manuset er rik med flotte linjer, perfekt levert av sin stemme cast. Spille Alex som enten en trivelig folk-pleaser eller bitchy bro-brenner resultater i mange alternative dialog og karakter beats, mer enn å begrunne en andre gjennomspilling. Si noe som resonerer med en karakter, og ansiktet ditt vil vises i en tankeboble over dem. Om det er bra eller dårlig er igjen uforklarlig, slik at du kan lure på om du har sjarmert sine sokker av, eller de er nå å fantasere om mord din. Holder dette tvetydige forlater du gjette hvordan du kom over, akkurat som etter en skikkelig vanskelig møte. Det er en sjelden spill der vi skulle ønske det var mer å snakke.