• Character from the The Crysis 2 shooting a machine gun

  Crysis - Be The Weapon OnXBOX 360, RATED MATURESe nå!

 • Character from the The Crysis 2 shooting a machine gun

  Monkey GatewayPLS Xbox PCSe nå!

Crysis Weapons

Den fint utvalg av våpen i Crysis gir deg de aktuelle alternativene for å håndtere konkrete situasjoner. Matchende våpen valg til situasjonen vil ikke bare hjelpe deg å overleve, men vil også spare ammunisjon.

Disse vil bli med deg gjennom hele spillet (selvsagt) og er den alternative våpen til pistol (trykk på 1 på tastaturet for å veksle mellom pistoler og knyttnever). Selv uten Styrke modus engasjert, kan nevene brukes til bludgeon fiender til døden selv om det vil ta flere hits å gjøre det. Med Styrke modus engasjert, kPa soldater sendes til sandman med et enkelt ødeleggende slag.

Alternativt kan du snike deg nær fiender ved hjelp av usynlig, deretter bruke nevene for å hente dem. Deretter bærer dem til et trygt sted. Deretter bytte til Strength modus og slå dem ut med ett treff.

Disse vil også bli med deg gjennom hele spillet, så er det bare to korte rekkevidde våpentyper, slik at du ikke vil bli bytte ut din pistol for noe annet. Hva vil du skal gjøre er slutt plukke opp en annen pistol, slik at du kan utøve en i hver hånd effektivt doble din ildkraft.

En god pistol strategi er å bruke dem i nærkamp når du møter bare én eller to fiender om gangen for å spare maskingevær ammo.

Dette er standardangrepsvåpen. Kraftigere enn den koreanske FY-71, kan SCAR idretten et bredt spekter av tilbehør og har en større magasinkapasitet (40 runder). Men å finne nok ammunisjon til å gjøre SCAR verdt å bruke opp et angrepsvåpen slot for er problematisk. En god SCAR strategi er å bare bruke opp all sin ammunisjon i første halvdel av Kontakt nivå av spillet, og deretter bytte til FY-71 (som du vil få veldig tidlig i nivå som andre angrepsvåpen). Så når du kommer over kommandoen innlegg på den østlige halvøya (en av dine delmål i kontaktnivå), vil du støte på KPA soldater bærer hagler. Drepe en av disse soldatene, og deretter bytte ut din SCAR for hagle.

Utvalgte spill

Snart i våre nettsider spillanmeldelser

 • XBOX 360, MATURE

  Energy force

 • XBOX 360, MATURE

  Monky Getway

 • XBOX 360, MATURE

  Fire Flyer

 • XBOX 360, MATURE

  Crysis - Be The Weapon